Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A vezető részvények közül a Richter tudott jelentősebb emelkedést elkönyvelni.

A héten az OTP-részvények ára 4,78 százalékkal csökkent, pénteken 10 760 forinton zárt a papír, heti forgalma megközelítette a 42,5 milliárd forintot.

A Richter 3,35 százalékkal erősödött, a hét utolsó kereskedési napján 6795 forinton zárt, heti forgalma több mint 8,9 milliárd forint volt.

A Mol árfolyama 1,12 százalékkal csökkent a héten, pénteken 1858 forinton fejezte be a kereskedést, heti forgalma 8,1 milliárd forint volt.

A Magyar Telekom ára a héten 1,28 százalékkal ért kevesebbet, pénteki záróára 385 forint volt, heti forgalma több mint 715 millió forintot tett ki.

A kis- és közepes részvények indexe, a BUMIX 3477,25 ponton zárt pénteken, az előző héthez képest 44,52 ponttal, 1,30 százalékkal magasabban - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!