Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A budapesti parketten nagy volt a nyüzsgés kedden. A forgalom meghaladta a 9,3 milliárd forintot, a kötések többségét a Richter papírja felett ütötték nyélbe. A részvény árfolyama napközben közel 8 százalékos előnyre is szert tett, miután a gyógyszergyártó bejelentette: a várhatóan 2004. január 1-től igénybe vehető új, 100 százalékos mértékű beruházási adókedvezmény az uniós csatlakozást követően is igénybe vehető lesz. Délutánra a nyereség 5,2 százalékra olvadt; a Richter kurzusa 14 200 forinton zárt. Ám ez is elég volt ahhoz, hogy a BUX 40 ponttal, vagyis 0,5 százalékkal emelkedve 7 921,7 ponton zárjon, annak ellenére, hogy a többi blue chip árfolyama esett. A Matáv kurzusa 1,0 százalékkal mérséklődve 872 forintra mósodult, míg az OTP-részvény 0,5 százalékot veszített értékéből és 2 165 forinton fejezte be a napot. A Mol mindössze 5 forintos, vagyis kevesebb mint 0,1 százalékos veszteséget volt kénytelen elkönyvelni, így árfolyama 5 505 forinton zárt

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!