Enyhe emelkedéssel fejezte be a keddi kereskedést a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe, a BUX, lévén a vezető részvények többsége emelkedéssel zárta a napot. A mutató napközben 14 258 forinton is járt, ám estére alig 23 pont maradt előnyéből. A vezető részvények nagyrészt emelkedéssel zárták a napot. A Matáv 0,1 százalékkal (1 forinttal) 785 forintra emelkedett, a Mol fél százalékkal 12 450 forintra hízott. Az OTP árfolyama 0,6 százalékos erősödéssel 5 310 forintra módosult. A Richter azonban 1,1 százalékot veszített értékéből és 22 750 forinton zárt, míg az Egis 10 700 forintos szintje megegyezett az egy nappal korábbival.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!