A börzén a legnagyobb forgalmat ezúttal az Egis-részvények produkálták, ráadásul az 5 százalékkal 12 005 forintra ugró gyógyszerpapír egyben a nap nyertese címet is elnyerte. Nagyobbik szektortársa, a Richter 0,6 százalékkal 18 200 forintra drágult, a Matáv pedig 0,4 százalékkal 1 012 forintra erősödött. Az OTP és a Mol ugyanakkor a vesztesek táborát gyarapította: mindkét papír kurzusa egytized százalékkal csökkent, az előbbié 19 845 forintra, az utóbbié pedig 5 495-re. A hazai tech-részvények jól szerepeltek, hiszen a további nyereséget megcélzó Antenna papírjai 2,4 százalékkal 2 585 forintra drágultak, a Synergon-részvények 3,8 százalékkal 919 forintig szárnyaltak, a Graphisoft pedig 0,7 százalékkal 1 430 forintra kúszott fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!