A Mol-önkötés felborította az addig kialakult forgalmi arányokat: ezt nem számítva az olajcég 1,1 százalékkal 4 125 forintra dráguló papírjai épp csak dobogós helyen lettek volna. A BUX-ot főként a 2,6 százalékkal 15 495 forintra ugró OTP húzta fel. Drágultak a vezető gyógyszeripari részvények is: az Egis árfolyama 1,6 százalékkal 9 850 forintra, a Richteré pedig 0,3 százalékkal 15 850-re emelkedett. A Matáv - a külföldi tőzsdéken jegyzett távközlési papírok gyengülésének hatására - 0,4 százalékos veszteséggel 820 forinton zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!