Újabb 10 vállalat csatlakozott a BÉT ELITE programjához

Újabb 10 vállalat csatlakozhatott az ELITE programhoz, a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) együttműködésében megvalósuló, globálisan több mint 1500 résztvevő céget jegyző képzéssorozathoz, amelyben az új belépőkkel együtt már 45 magyar vállalkozás vesz részt - közölte a BÉT pénteken az MTI-vel.
Szabó Zsuzsanna, 2020. április 17. péntek, 15:45
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A BÉT ELITE program célja a hosszú távú tőkefinanszírozási formák megismertetése, a vállalatirányítási módszerek átadása a cégvezetők számára, valamint a pénzügyi kultúra mélyítése és a cég ismertségének, a brand értékének növelése. A kiegészítő magyar modulok pedig a Magyarországra jellemző sajátosságokra hívják fel a figyelmet, mint például a piaci környezet, a befektetők elvárásai, az adózás vagy a jogi ismeretek.

Az újonnan belépő cégek többek között az élelmiszer-, autó-, energia-, vendéglátó- és építőiparban tevékenykednek. A résztvevő vállalatok képviselői a járványügyi helyzet miatt online megoldások segítségével vehetik igénybe a képzést.

Az ELITE program Olaszországból indult, de mára Európán kívül többek között az Egyesült Államokból, Mexikóból, Szaúd-Arábiából és Kenyából is csatlakoztak cégek. Magyarországon 2017-től, a BÉT és a Londoni Tőzsdecsoport leányvállalata, az ELITE SpA. együttműködésének köszönhetően tudnak a magyar cégek a közösséghez csatlakozni.

A két tanéves nemzetközi, angol nyelvű képzés online, illetve személyes részvételt igénylő programokat egyaránt tartalmaz, üzleti iskolák és iparági szereplők együttműködésével folyik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK