Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A gyorsjelentését holnap közlő Mol részvényei napközben tegnapi záróértékük alatt is forogtak, ám végül 0,6 százalékkal 5 465 forintra erősödtek. A szintén csütörtökön jelentő Matáv papírjai 1,4 százalékkal 954 forintra, az OTP-papírok pedig 1,6 százalékkal 19 600 forintra drágultak. A nagy gyógyszercégek részvényei ma nem mozogtak együtt: a Richter 0,6 százalékkal 16 700 forintra süllyedt, míg az Egis 3,1 százalékkal 12 600 forintra ugrott. A jó eredményről beszámoló Pick részvényei másfél százalékkal 4 010 forintra estek, míg a nyereségének 34 százalékos csökkenését elszenvedő BorsodChem papírjai 2 százalékkal 4 590 forintra emelkedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!