A BUX-ot főként a 2,4 százalékkal 4 070 forintra dráguló Mol, illetve a közel másfél százalékkal 825 forintra erősödő Matáv-papírok húzták fel. Az OTP árfolyama alig több, mint negyed százalékkal 14 790 forintra emelkedett, míg az Egis - szemben a stagnáló Richterrel - egy százalékkal 9 795 forintra drágult. A nap vesztese a közel 12 százalékos zuhanást elszenvedő, s 83 forinton landoló Humet volt, míg az áramszolgáltatók - élükön a 10 százalékos emelkedést felmutató, s kereken 10 000 forinton záró Elművel - felfelé mozdultak el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!