Keresettek voltak a BÉT-en a gyógyszergyártók részvényei, a prímet a 3,6 százalékkal 14 890 forintra ugró Richter vitte, miközben az Egis 1,8 százalékkal 14 250 forintra erősödött. Ami a többi vezető papírt illeti, a Matáv 2,1 százalékkal 870 forintra drágult, a Mol 1,9 százalékkal 5 655 forintra kapaszkodott fel, az OTP 2 220 forintos záróára pedig 1,8 százalékkal múlta felül a péntekit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!