A 11 milliárdos forgalmú OTP-piacon a részvények a szerdai zuhanás után felfelé korrigáltak, az árfolyam 4,1 százalékkal 2 233 forintra emelkedett. Kisebb mértékben, de erősödött a Matáv is, háromnegyed százalékkal 815 forintra. Nagyot zuhant a szerdán felfüggesztett Mol, az olajipari részvény 3,8 százalékos veszteséggel 5 140 forinton landolt. A gyógyszerpapírok vegyes képet mutattak, hiszen míg a Richter 2,4 százalékkal 15 915 forintra esett, addig az Egis közel másfél százalékkal 8 095 forintra emelkedett. Több napi menetelés után megtorpant a BorsodChem, az árfolyam 0,8 százalékkal gyengült, 11 400 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!