A Budapesti Értéktőzsde vezető mutatója, a BUX 194,9 ponttal, azaz 2,5 százalékkal csökkenve 7 726,78 ponton zárt. Tegnaphoz hasonlóan a legnagyobb forgalmat ismét a Richter-részvény generálta, ám ma nem örülhetett a népszerűségnek: árfolyama 2,8 százalékkal zuhant vissza és 13 800 forinton állt meg. Nem sokkal maradt el a Mol és az OTP papírja sem, hisz mindkettő 2,7 százalékot veszített értékéből, így előbbi kurzusa 5 350, míg utóbbié 2 107 forinton landolt. A Matáv papírja sem kerülte el a besszt. A távközlési részvény árfolyama 2,3 százalékkal csúszott lejjebb, ezzel 852 forintról várja a holnapi nyitást.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!