A reggeli nyitásban úgy tűnt, folytatódik a száguldás. Délelőtt tizenegy után azonban a BUX elérte a napi maximumát, alig 103 pontra a 10 000 pontos határtól és meredeken lefelé vette az irányt. A délutáni apró mozgások után a a BUX nap végére mindössze 2,26 pontos előnyt regisztrálhatott és 9 755,31 ponton zárt. A szerdaihoz hasonlóan ismét közel 13 milliárd forintos forgalom felét az OTP vitte el, mely a nap mozgatórugója volt. A hitelintézeti papír árfolyama 3 035 forintnál indult meg dél felé, hogy nap végére 2 920 forinton, vagyis 0,8 százalékos mínuszban állapodjon meg. A nap másik vesztese Mol lett, mely 10 forinttal 6 590 forintra olvadt. A mérleget a Matáv egyensúlyozta ki egy százalékos gyarapodással: a holnapot a 848 forintos szintről várja. A Richter árfolyama alig 0,2 százalékkal hízott, így 23 300 forintot állapodott meg. A Synergon hét százalékkal 581 forintra ugrott, míg azu Egis alig 0,1 százalékkal 8 610 forintra tornázta fel magát. A Graphisoft és a Zalakerámia azonban 0,4, illetve 0,5 százalékkal lefelé korrigált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!