Lezárult a Mol kötvényárazási folyamata

Lezárult a Mol 650 millió eurós kötvényárazási folyamata 7 éves futamidővel, 1,5 százalék éves kamattal, 1,64 százalékos hozammal - írja az MTI a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétette tájékoztató nyomán.
Szász Péter, 2020. október 1. csütörtök, 21:59
Fotó: Getty Images

A kötvény kibocsátásának feltétele a szükséges dokumentáció aláírása, amely az október 5-én kezdődő héten várható - írták.

Simola József, a Mol pénzügyi vezérigazgató-helyettese a pénzügyi stabilitás bizonyítékának tekinti a tranzakciót: a társaság kihívásokkal teli időszakban is sikeresen tud forrást bevonni a tőkepiacról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK