A blue chipek a negatív tartományban forognak, a legnagyobb veszteségei az OTP-nek vannak. A bankpapír árfolyamgörbéje az első percekben meredeken lejtett, 3,8 százalékos mínuszt jelzett kevesebb mint öt perccel nyitás után. Az OTP részvények ekkor 6100 forintot értek. A Mol jegyzése 2 százalékos csökkenés után 19 250 forinton állt. A Magyar Telekom papírjaiért 0,8 százalékkal kevesebbet adtak, mint pénteken zárásban, így a távközlési cég részvényei 660 forintot értek. A Richter 1,4 százalékos mínuszban 41 900 forinton forgott a BÉT-en.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!