Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A BÉT indexét főként a Matáv és a Richter húzta le: a távközlési cég papírjai 2,4 százalékkal 781 forintra estek, a gyógyszergyártó részvényei pedig 3 százalékos zuhanással 15 515-ön landoltak. A másik gyógyszeripari nagyágyú, az Egis is rosszul szerepelt: a részvények kurzusa 2,5 százalékkal 9 950 forintra csökkent, míg az ágazatban jóval kisebb szerepet játszó Humet jegyzése 10,5 százalékkal 116 forintra szökött fel. Az OTP és a Mol kisebb eséssel megúszta: az előbbi árfolyama 1,3 százalékkal 15 200 forintra, utóbbié 1,1 százalékkal 4 080-ra süllyedt. A vegyipari trió másik két cége árral szemben úszott, azaz a TVK záróára 2,4 százalékos drágulással 3 700 forint lett, míg a BorsodChem-papírok 0,4 százalékkal 4 920 forintra emelkedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!