A vezető részvények kivétel nélkül erősödnek: az OTP-t már 4 ezer forinton, tegnapi áránál száz forinttal magasabban jegyzik, a Mol szintén száz forinttal drágult. Jól teljesít a Richter is, a gyógyszergyári papírok 740 forinttal hétfői áruk felett forognak. A Matáv másfél százalékos pluszban áll. Száguld az FHB árfolyam is, a jelzálogbak részvényei 390 forinttal erősödtek, s öt százalék feletti pluszban áll az Antenna is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!