Délelőtt negyed 12 körül a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,2 százalékkal állt a pénteki zárószintje felett, 40 792 pontnál. A vezető részvények közül csak az OTP esett, a bank papírjai 0,5 százalékos gyengülést követően 12 340 forintnál jártak.

A Mol ezzel szemben 0,7 százalékos emelkedést követően 2982, míg a Richter részvényei 1,1 százalékos erősödés után 5120 forintot értek.

A Magyar Telekom a pénteki, 434 forintos szintjén stagnált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!