A BUX dél körül 0,4 százalékos nyereségben állt 44 328 pontnál. A vezető részvények vegyesen teljesítettek: az OTP és a Mol erősödött, míg a Richter és a Magyar Telekom gyengült.

Az OTP papírja 1,3 százalékot drágultak, részvényei 14 500 forintot értek. A Mol 0,7 százalékkal került feljebb, részvényei 2720 forinton forogtak.

Ezzel szemben a Richter dél körülre átcsúszott a veszteséges zónába a reggeli pluszos kezdést követően, azaz 0,5 százalékos esést követően 6665 forintot értek a részvényei.

A Magyar Telekom dél körül szintén a vesztes oldalon állt, a telekommunikációs részvények papírjai ugyanis 0,2 százalékos gyengülést követően 457 forintnál jártak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!