Nem megy valami jól Budapesnek

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,1 százalékos mínuszban 35 542 ponton állt délelőtt fél 12 körül. A vezető részvények vegyesen teljesítettek.
Szabó Zsuzsanna, 2020. augusztus 26. szerda, 11:39
Fotó: Shutterstock

A Mol és a Richter erősödött szerda délelőtt, míg a Magyar Telekom és az OTP gyengült szerda délelőtt.

Ez alapján a Mol 0,4 százalékos emelkedést követően 1720 forintnál járt, a Richtert 0,5 százalékos erősödés után 7255 forinton jegyezték.

Ezzel szemben a Magyar Telekom 0,5 százalékot esett, részvényei 368 forintot értek. Az OTP részvényei 1,1 százalékos zuhanást követően 10 390 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK