Halász István, a Microbróker üzletkötője szerint a Merrill Lynch kicsit későn ébredt, hiszen csak ma rontott a Synergon minősítésén, holott már öt napja csak rossz hírek érkeznek a céggel kapcsolatban. A vegyipari trió tagjai közül csak a BorsodChem zárt emelkedéssel (8 715 forinton, +0,17 %), a Mol ugyanakkor 4 670-en (-2,61 %), a TVK pedig 6 295-ön (-1,64) fejezte be a napot.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!