Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Hatalmas esést hozott a szerdai kereskedés a BUX számára. A vezető mutató ugyan a reggeli esés után hosszasan időzött a 18 400 forintos szint körül, a zárás előtti egy másfél órában azonban meredek letőre került, s végül csaknem 900 pontos mínuszt szedett össze. A piac két korábbi sztárja, a Mol és az OTP 3,7, illetve 6,1 százalékot veszített értékéből, így előbbi 15 600, utóbbi pedig 7 090 forinton fejezte be a napot. A Matáv 915 forintos szintje 4,0 százalékos esést takar. A Richter szintén csúnyát bukott (az árfolyam 5,7 százalékkal 26 400 forintra módosult), az Egis azonban alig 2,7 százalékkal csúszott vissza, így 17 100 forinton zárt. A BorsodChem a 26 milliárd forintos forgalomból több mint egymilliárdot tudhatott magáénak, miközben kurzusa 1,4 százalékkal 2 550 forintra emelkedett. A kisebb részvények közül az FHB csatlakozott a lejtmenethez: 3,9 százalékkal 14 700 forintra esett vissza, az Antenna árfolyama azonban alig 0,2 százalékkal, de a pozitív oldalon állapodott meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!