Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Megelevenedett a budapesti börze virtuális parkettje, összesen közel kilencmilliárd forint értékben születtek kötések. A BUX óriási lendülettel 7 205,51 pontig tornázta fel magát, ami 150,12 pontos, vagyis 2,12 százalékos emelkedésnek felel meg. A legnagyobb húzóerőt a Richter papírja jelentette, melynek árfolyama 3,6 százalékkal 14 295 forintra ugrott fel. A nap másik legkeresetebb részvénye a Matáv volt, kurzusa 2,8 százalékkal 731 forintig emelkedett. Szintén egymilliárd forint felett volt az OTP-papírok forgalma is. A hitelintézeti részvény 2,2 százalékkal növelte értékét, így 2 218 forinton fejezte be a napot. A Mol kurzusa viszonylag szerény, 0,7 százalékos növekedéssel 4 785 forintra módosult. Nagy érdeklődés övezte a Pannonplast részvényét is, ám árfolyama 1,0 százalékkal 1 485 forintra csúszott vissza.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!