BÉT: Arago - ma utoljára

A holnapi törlés előtt ma kereskedhetnek utoljára a befektetők az Arago Befektetési Holding Rt. részvényeivel. A cég fő tulajdonosa a Domestore Kft. a tavaszi nyilvános tőzsdei vételi ajánlat után, 90,98 százalékos részesedéssel kezdeményezte a tőzsdei kivezetést.
Madarász János, 2002. június 10. hétfő, 08:56

Az Arago más tőzsdei vagy volt tőzsdei cégekben is birtokol tulajdoni hányadot, így az Eravis, a Pick és a Zalekerámia irányításába is aktívan beleszólnak. Ezek közül az Eravis már távozott a BÉT-ről, de a cég a Pick-nél is megpróbálta meggyőzni a többi részvényest a tőzsdéről való távozás előnyeiről.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK