A BÉT indexét főként a 2,4 százalékkal 937 forintra zuhanó Matáv húzta le, miközben az OTP 1 százalékkal 19 150 forintra, a Richter pedig 0,9 százalékkal 17 000 forintra süllyedt. A Mol árral szemben úszott, az olajipari társaság részvényei 1,6 százalékkal 5 370 forintra drágultak. Jól teljesített a másik két vegyipari papír is: a TVK 0,8 százalékkal 3 005 forintra, a BorsodChem pedig 1 százalékkal 4 490 forintra erősödött.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!