Záráskor 23 297,49 pontnál állt a mutató, ami 0,8 százalékkal marad el a pénteki zárószinttől. Valamennyi vezető papír veszített értékéből: a Mol 0,4 százalékkal 22 505 forintra süllyedt, az OTP 0,9 százalékkal 7900 forintra esett. Közben a Magyar Telekom 1,8, a Richter pedig 1 százalékkal értékelődött le, így előbbi 992, utóbbi pedig 42 700 forinton végzett. A Richter szektortársa, az Egis ugyanakkor eltérő irányt választott: a kisebbik gyógyszergyár papírja 0,5 százalékos erősödést követően 31 000 forinton kötött ki.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!