BÉT: beszakadt a Magyar Telekom!

A pozitív kezdés után pénteki záróértéke alá süllyedt a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hivatalos részvényindexe, és jelenleg 16478 ponton áll a BUX, ami 0,16 százalékos minusznak felel meg. A Magyar Telekom árfolyama 801 forint, ami 7,72 százalékos csökkenés.
Kolozsi Pál, 2005. május 23. hétfő, 11:05
Fotó:

A főbb részvények közül a Magyar Telekom kívül is számos papír mínuszban van, ha nem is olyan mértékben, mint az egykori Matáv. Az OTP 0,51 százalékos csökkenés után van, a Mol pedig 1 százalékot vesztett az értékéből.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK