Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Hétfőn rendkívül halvány, kevesebb, mint 2 milliárd forintos forgalom mellett a BUX mintegy 40 ponttal esett, és 7 625,38 ponton állt meg. A Mol részvénye a mai napon egyedüliként volt képes árfolyamnyereséget produkálni a blue chipek közül, 0,6 százalékos emelkedés után értéke 5 320 forintra módosult. Az OTP pénteken jelentős mennyiségű sajátrészvényt értékesített. Az erről szóló beszámoló után az OTP papírjának árfolyama 1,8 százalékot zuhant, és 2 170 forinton zárt. A Matáv papírja minimális egy forintos, azaz 0,1 százalékos veszteséggel 829 forintos kurzuson fejezte be a kereskedést. A gyógyszeripari cégek papírjai sem úszták meg a besszt. A Richter árfolyama 0,4 százalékot esett, és 13 410 forinton állapodott meg. A rivális Egis részvénye 0,7 százalékot veszített értékéből és 12 510 forintos árfolyamon zárt. A nap nyertese a Zalakerámia részvénye lett, melynek kurzusa 5,4 százalékkal hízott és 1 265 forinton állapodott meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!