BÉT: csak a Richter állja a sarat

A BUX több mint 1 százalékos mínuszban, napi legalacsonyabb értéke közelében oldalazott koradélután.
NAPI, 2010. június 24. csütörtök, 13:28
Fotó:

A BÉT irányadó indexe nem sokkal dél után 21 217 ponton érte el napi legalacsonyabb értékét, erről a szintről azóta sem tudott érdemben elemelkedni. A blue chipek gyenge teljesítményt nyújtanak, egyedül a Richter tud előző napi záróértéke közelében lavírozni.

A Mol 1,9 százalékos árfolyamveszteség után 18 700 forintot ér, ám ennél olcsóbban, 18 665 forinton is megfordult már csütörtökön.

A Magyar Telekom is több mint 1 százalékkal lett olcsóbb, így 642 forinton oldalaz a kereskedés első órája óta.

Az OTP több mint 5,5 milliárd forintos forgalmat ért el koradélutánig, árfolyama eközben 1,4 százalékkal 5090 forintra esett vissza. A bankpapír a reggeli órákban ennél lejjebb, 5066 forinton is megfordult.

A Richter még tartja magát, a gyógyszerpapír 41 885 forinton, előző napi záróára közelében oldalaz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK