A BUX-ot a leginkább az 1,4 százalékkal 924 forintra eső Matáv húzta vissza, de sokat rontott az összképen a Richter 16 860 forintos záróárat eredményező 0,8 százalékos süllyedése is. Az OTP a tegnapi, 19 150 forintos szinten várja a holnapi nyitást, miközben a Mol 0,6 százalékkal 5 400 forintra erősödött. Az értékelhető forgalmú részvények közül a Pick 7,6 százalékkal 4 100 forintra ugró papírjai lettek a nap nyertesei, miközben a gyorsjelentését holnap közzétevő Rába részvényei 2,2 százalékkal 1 645 forintra drágultak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!