A nyitásban felmutatott több mint fél százalékos többletet követően lejtőre került a BUX: a mutató 14 órakor 0,7 százalékos veszteséggel 18 550 pont alatt járt. A blue chipek együtt meneteltek lefelé: a Matáv 0,4 százalékos mínusszal 940 forintnál tartott, a Mol hátránya 2,1, az OTP-é 2,3 százalékra bővült. A Richter 1,1 százalékkal 27 700 forintra gyengült, az Egis hátránya azonban 1,2 százalékra szelidült. A BorsodChem tegnapi értékén, 2 516 forinton stagnált.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!