BÉT: enyhe mínuszban a BUX

A Budapesti Értéktőzse vezető indexe délután fél háromkor még mindig enyhe, 0,1 százalékos mínuszban állt. A blue chipek közül egyedül az OTP emelkedett.
Kummer Krisztián, 2003. március 11. kedd, 14:30
Fotó:

A hitelintézeti papír 22 forintos emelkedésével egymaga tartotta az irányadó indexet. A Richter árfolyama 5, a Matávé 9, a Molé 20 forinttal csökkent. Az Egis 30 forintot veszített értékéből, ám komoly érdeklődés nem mutatkozott a papír iránt, ahogy a többi "kis" részvény iránt sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK