A BUX emelkedését főként a Mol fékezte, a gázüzletág eladásáról, illetve a Jukosz részvételével megalapított vegyesvállalatról szóló hírek nem lelkesítették fel a befektetőket, így az olajpapír 1 százalékkal 5 435 forintra gyengült. A Matáv ugyanakkor 1,6 százalékkal 941 forintra drágult, miközben az OTP és a Richter szerényebb erősödéssel beérte. A bankrészvény fél százalékal 19 300 forintra, a gyógyszerpapír pedig negyed százalékkal 16 795 forintra kúszott fel. Nagyot esett a Danubius - 6,3 százalékkal 3 205 forintra -, míg a gyorsjelentését holnap közlő Pick záróárfolyama megegyezett a tegnapival.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!