Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Semmi izgalmas nem történt pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, a külföldi befektetők ugyanis már a húsvéti szabadságukat töltötték, így nem igen volt aktív szereplő a pesti börze parkettjén. A piac forgalma alig 3,2 milliárd forintra rúgott, miközben a BUX szűk száz pontos sávban mozgott. Az irányadó index végül 16 764,46 ponton, előző napi értékénél alig 0,09 százalékkal feljebb zárt. A vezető részvények többsége a nyertes oldalon fejezte be a napot. A Matáv 895 forintos záróértéke 0,6 százalékos emelkedést takar. A Mol és az OTP 0,2, illletve 0,6 százalékkal növelték értéküke, így előbbi 15 130, utóbbi 6 280 forinton fejezte be a napot. A RIchter azonban nem tartott a többi blue chippel, s 1,5 százalékos eséssel 25 615 forinton landolt. Szektortársa az Egis ellenben szerény 0,1 százalékos előnnyel 17 160 forinton állapodott meg. Az Antenna részvényének árfolyama 0,4 százalékkal 4 680 forintra hízott, míg a BorsodChem 1,4 százalékos ugrással 2 458 forintig jutott. A Richterével megegyező, 42 millió forintos forgalmat bonyolított a TVK, melynek kurzusa 2,9 százalékkal 4 750 forintra zuhant vissza.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!