A BUX 0,43 százalékkal gyengülve 19 889 ponton zárta a napot. A mai Londonban történt kis erejű robbanások nem befolyásolták lényegesen a magyar piacot. Az OTP részvények 0,33 százalékos erősödéssel 7490 forinton, míg a MOL papírjai 0,80 százalékkal gyengülve 18 650 forinton zártak. Az Egis és a Richter viszonylag alacsony forgalom mellett, de nagyot zuhant. Az Egis árfolyam-süllyedése közel 3 százalékos volt, záráskor 19 600 forinton állapodtak meg. A Richter 2,46 százalékos zuhanása 30 150 forintig vitte le az árfolyamot. A kínai árfolyampolitika enyhítés következtében várható dollárgyengülés is szerepet játszhatott a mai rossz szereplésnek. A Magyar Telekom részvények 0,56 százalékot veszítettek értékükből, a kereskedést 905 forinton zárták.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!