A reggeli egy órás lötyögés után, tíz órakor indult meredeken lefelé az index. Ráadásul most - az eddig acélos támasznak tűnő 22 000 pont elesése után - már nagyon a szakadék szélén, könnyen lehet, hogy még most is érdemes lehet kiugrani a magyar, de akár a régiós részvényekből is - írja a Concorde hírlevele. Az egész régió, a lengyel és a cseh index is a leszakadás szélén imbolyog, bár a mai nap egyelőre közel se olyan gyengék, mint a magyar. A Mol 2,69 százalékkal 20 595 forintra, az MTelekom 1,41 százalékkal 978 forintra, az OTP 2,82 százalékkal 7340 forintra, a Richter 1,11 százalékkal 40 700 forintra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!