A BUX-ot főként a mintegy 5 százalékkal 760 forintra dráguló Matáv húzta fel, de 2,2 százalékkal 3 985 forintra emelkedett a Mol is. A magyar olajcéggek kapcsolatos hír, hogy lengyel illetékesek ezúttal jövő keddre ígérték a PKN-nel kapcsolatos döntést. Nem igazán hatott a befektetőkre, hogy az ING Barings erős vételre ajánlotta az Egis papírjait: a részvény árfolyama stagnált, de ez történt az OTP-vel is, míg a Richter 15 095 forintos záróárfolyama mindössze 5 forinttal maradt el a tegnapitól.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!