Ma a kibocsátó azzal a kéréssel fordult a tőzsdetitkársághoz, hogy három tőzsdei kereskedési napra függessze fel részvényeinek tőzsdei forgalmazását. A kibocsátó tájékoztatása szerint 2001. október 1-én olyan bejelentés kerül nyilvánosságra, amely az értékpapírok árfolyamára jelentős hatást gyakorolhat. Amennyiben a kibocsátó részvényeinek kereskedését befolyásoló információ a fentiekben meghatározott határidő előtt széles körben nyilvánosságra kerül, úgy a Budapesti Értéktőzsde ügyvezető igazgatója a kibocsátó törzsrészvényeinek kereskedését határozattal visszaállíthatja.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!