A BUX-nak a legnagyobb lendületet a több mint 2,6 százalékkal dráguló OTP és Richter adta, így a bankpapír záróárfolyama 13 595 forint, a gyógyszeripari részvényé pedig 15 695 forint lett. Erősödött a Mol is, 0,8 százalékkal 4 185 forintra, míg a Matáv 1,1 százalékkal 727 forintra esett, holott napközben 763 forinton is járt. Az Egis kurzusa 4,5 százalékkal 11 700 forintra ugrott fel, míg a befektetőket felvillanyozó IBUSZ-közgyűlés nyomán a részvények 20 százalékkal 690 forintig száguldottak. A Phylaxia esetében más volt a helyzet, a cég papírjai 12,2 százalékkal 79 forintra estek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!