Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A forgalmat jórészt ma is három blue chip, a Mol, a Matáv és az OTP hozta össze. Az olajrészvények árfolyamának a süllyedő olajár is jót tett, a papírok 3,1 százalékkal 5 050 forinton zártak - ötezer forint feletti árfolyamra február óta nem volt példa. A Matáv kurzusa 2,6 százalékkal 975 forintra, azaz a május véginek megfelelő szintre emelkedett, miközben az OTP a tegnapi rally után lefelé korrigált, a 2,1 százalékos csökkenés 15 650 forintos záróárat eredményezett. A vezető gyógyszeripari cégek részvényei tovább folytatták gyengülésüket: a Richter 0,9 százalékkal 15 255 forintra, az Egis pedig 2,2 százalékkal 10 950-re esett. A Csopakra érkezett felvásárlási ajánlat felvillanyozta a befektetőket, a részvények kurzusa 16,2 százalékkal 1 400 forintra ugrott, a nap vesztese pedig a 6,7 százalékkal 658 forintra zuhanó Pannon-Flax lett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!