BÉT: liftező részvényindex

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe folyamatos csökkenés után délután három órától fordult meredeken lefelé, majd a finisben szép hajrát kivágva, csekély 0,14 százalékos erősödéssel zárta a mai napot.
NAPI Online, 2005. május 19. csütörtök, 16:55
Fotó:

A vezető részvények árfolyama vegyesen változott az előző napi záráshoz viszonyítva. Az OTP-papírokra 5,2 milliárd forint értékben születtek üzletek, árfolyamuk 100 forinttal 6220 forintra nőtt. A Magyar Telekom részvényeinek ára 3 forinttal 862 forintra, a Richter árfolyama 300 forinttal 24 700 forintra csökkent. A Mol 3 milliárd forintos forgalomban 30 forinttal csökkent, 15 165 forinton zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK