Az igen gyenge piacon a 0,1 százalékkal 15 700 forintra süllyedő Richter-papírokból forgott a legtöbb, 835 millió forintnyi. A Mol háromnegyed százalékos csökkenése 4 695 forintos, a Matáv 0,7 százalékos gyengülése pedig 893 százalékos záróárat eredményezett. Az OTP kurzusa 0,6 százalékkal 15 300 forintra csökkent, miközben az econet.hu 3,5 százalékkal 269 forintra, a BorsodChem pedig negyed százalékkal 4 150-re emelkedett. Tovább folytatta esését a Rába, a mai penzum 3,8 százalék volt, a záróárfolyam 540 forint lett. Az ABC sikeres felvásárlási ajánlatának hírére megugrott a Graboplast jegyzése, az 1 751 forintos ár 3 százalékkal múlta felül a csütörtökit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!