BÉT: nem lanyhul a rally

A BÉT továbbra sem hagyja magát befolyásolni a gyengülő nyugat-európai tőzsdéktől, a BUX délután fél háromkor 150 pontos, vagyis 2,1 százalékos pluszban, 7 205 ponton állt.
Kummer Krisztián, 2003. március 10. hétfő, 14:32
Fotó:

A vezető részvények közül a Richter 3,3 százalékos emelkedést produkált, míg a Matáv 2,4 százalékos erősödéssel követte. Az OTP papírjának kurzusa 2,1, míg a Molé 1,6 százalékkal nőtt. A nagy forgalomnak örvendő Pannonplast részvény értéke azonban nem változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK