BÉT: segítenek a gyógyszerek

A gyógyszerpapírok húzzák az indexet.
Molnár Csaba, 2005. július 28. csütörtök, 12:05
Fotó:

A Richter negyedéves jelentése jót tett az Egisnek is, a kisebbik gyógyszerpapír erősödésének mértéke - 1,45 százalék - alig marad el a Richter 1,47 százalékos izmosodása mögött. A vezető papírok között az OTP mutat nyereséget, ennek mértéke 0,65 százalék. A Mol 0,15, az MTelekom pedig 0,65 százalékos buktában volt délben. A BUX 0,4 százalékkal vastagabb a tegnapi zárásnál. A legnagyobb esést a Zwack papírja hozta össze eddig, a veszteség mértéke 4,8 százalék, ellenkező irányban a Richter az éllovas.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK