A blue chipek közül a legnagyobb esést a Matáv produkálta, a távközlési cég részvényei 3,5 százalékos zuhanás után 960 forinton landoltak, miközben a Mol-papírok kurzusa 3,3 százalékkal 5 285 forintra esett. Az OTP 1,3 százalékos csökkenéssel megúszta, s így 19 350-en zárt. A Richter nem állt meg a lejtőn, a mai nap 2,5 százalékos esést hozott, a záróár 17 150 forint lett, miközben az Egis - teljes egészében feledtetve a tegnapi megugrást - 3,2 százalékkal 12 000 forintra esett vissza, ami 5 forinttal még a múlt pénteki szintet is alulmúlja. Az értékelhető forgalmú részvények között a 4,6 százalékkal 186 forintig zuhanó Fotex lett a nap vesztese, míg a legnagyobb drágulást a 4,4 százalékkal 5 485 forintra ugró Émász mutatta fel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!