A BUX-ot a blue chipek közül jóformán csak a 2,9 százalékkal 5 195 forintra dráguló Mol próbálta megtartani. Az OTP 15 675 forintos záróárat eredményező, nem egészen 0,2 százalékos erősödése nem adott valódi támaszt, hiszen a Matáv 3 százalékkal 946 forintra zuhant Matáv, a Richter pedig 2 százalékkal 14 950-re süllyedt. Ennél is nagyobb, 4,1 százalékos veszteséget szenvedett el a 10 500 forinton záró Egis, míg a komolyabb forgalmú papírok közül a Prímagáz lett a nap nyertese, a részvény kurzusa 6,3 zázalékkal 1 143 forintra ugrott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!