Betörhetnek a mínuszok Budapestre is

A kezdeti esés után megállhat a lejtmenet a Budapesti Értéktőzsdén. A Mol és az OTP lehet gyenge ma.
NAPI, 2011. május 4. szerda, 08:58
Fotó:

Ázsia masszívabb mínuszban zárt, Európa nullában készül nyitni, a budapesti tőzsde is eshet a nyitásban, nagy zuhanás azonban nem várható - vélekedett Varjú Péter az Erste üzletkötője.

Néhány száz pontos mínuszt elérhet a BUX, de a kezdeti eladási hullám után megnyugodhat a piac, nem várható lefelé folytatás - tette hozzá.

Az árupiacok zuhanása főleg a Molt tarthatja nyomás alatt, az olajpapírnak nem lesz jó napja az üzletkötő szerint.

Az OTP elejtette a 6400-as szintet és ma is gyenge maradhat, a folytatás attól függ, hogy meddig tart ki azok türelme, akik a 6400-as kitörésre vettek.

A MTelekom és a Richter nem játszik ma sem jelentős szerepet, forgalmuk továbbra is alacsony maradhat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK