Betörnek a lengyelek a pesti parkettre

A héten kezdi meg a kereskedést az Ipopema Securities a hazai piacon a KBC Securities három volt brókerével.
Józsa Bernát, 2010. március 3. szerda, 12:03
Fotó:

A magyarországi fióktelepet John Milton vezeti majd - nyilatkozta a Bloombergnek Stanislaw Waczkowski, az Ipopema vezérigazgató-helyettese.

Mint hozzátette, a lengyel és immár a magyar piac mellett a közeljövőben a cseh tőzsdén kereskedett értékpapírokat is elérhetővé kívánják tenni ügyfeleik részére.

A brókertevékenységét Lengyelországban 2006-tól beindító, tavalytól tőzsdén is jegyzett Ipopema a lengyel tőzsde forgalmi statisztikái szerint a varsói értéktőzsde negyedik legnagyobb szereplője volt 2009-ben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK