Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Összesen 21,6 százalékkal csökkent az S&P 500-as index kosarában szereplő cégek profitja a harmadik negyedévben tavalyhoz képest - közölte a Standard & Poor's, miután a cégek 94 százaléka már megjelentette gyorsjelentését.

A megmentő hős szerepét az energiaszektor cégei játszották, az összesített üzemi nyereség 40,4 százaléka származott tőlük az aktuális időszakban, az előző évi 162 százalék után. Az energiaszektor nélkül történelmi mélypontot üthetett volna a vállalati profittömeg - mondta a Marketwatch-nak Howard Sliverblatt, az S&P vezető indexelemzője.

A pénzügyi szektor immár negyedik negyedéve folyamatosan veszteséget termelt, miközben tavaly ilyenkor még az összes üzemi eredmény 18,5 százalékát hozták.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!