A vezető papírok közül a nyitásban még felülteljesítő OTP áll a legrosszabbul, a bankpapír árfolyama 1,24 százalékos esés után 5590 forintnál járt héromnegyed tizenkettőkor. A Mol 1 százalékos vesztesége 17 540 forintos árfolyamot takart, míg a Telekom 0,57 százalékkal 696 forintra gyengült. A Richter sereghajtóként 1,6 százalékos eséssel 41 230 forintra értékelődött le. Szektortársa, az Egis ellenben 0,26 százalékkal 19 100 forintra javított.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!