Bevásárolt az OTP

A bank megvásárolta a PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. négyötödét.
NAPI, 2010. február 26. péntek, 07:47
Fotó:

Az OTP Bank Nyrt. közölte, hogy 2010. február 25-én 80 százalékos közvetlen tulajdoni részesedést szerzett a PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-ben. A Társaság fő tevékenysége, "máshova nem sorolt egyéb pénzügyi közvetítés tevékenységen belül: kizárólag a Tpt. 296/A.§ (2) bekezdésében szabályozott kockázati tőkealap-kezelés, valamint a Tpt. 296/A.§ (2) bekezdés b) pontjában szabályozott tanácsadás", jegyzett tőkéje 25 millió forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK